tombola cast eigen spelers in nieuwe reclame

Goksite tombola, vooral bekend om haar grote aanbod van bingo spellen, geeft haar spelers de kans om een rol te spelen in een nieuwe campagne voor de website. Fans van tombola kunnen zich opgeven voor de castingdag. Deze zal op dinsdag 8 maart plaatsvinden in de omgeving van Amsterdam.

tombola-campagne

Op het lijf geschreven

tombola was de achtste, Nederlandse goksite die op 21 oktober 2021 werd toegevoegd aan de Nederlandse online kansspelmarkt. Als een van de eerste 10 legale, online gok platformen was tombola één van de weinigen die het destijds mogelijk maakte om online bingo spellen te spelen.

Het online casino heeft momenteel plannen om een reclamecampagne te ontwikkelen, alsof we niet al genoeg gokreclames op televisie voorbij zien komen. Voor het spotje zoekt het bedrijf naar fans van het platform en daarnaast de volgende voorwaarden:

  • Fan van tombola en bingo;
  • Enthousiast en niet verlegen;
  • Houden van spelletjes en avontuur;
  • 24 jaar of ouder.

Is deze omschrijving jou op het lijf geschreven? Schrijf je dan in voor de castingdag op dinsdag 8 maart in de omgeving van Amsterdam.

Castingdag

Je kan je via deze link aanmelden voor de castingdag op 8 maart. Het enige wat tombola van je vraagt, is het invullen van jouw tombola gebruikersnaam en het uploaden van een foto of video. Er zal dan op een later moment contact met je op worden genomen, of je door bent naar de castingdag of niet.

Over de castingdag gesproken, deze belooft veel goeds als we tombola moet geloven. Op een locatie in Amsterdam, die nog bekend moet worden gemaakt, zal er voor eten en drinken worden gezorgd en krijgt iedere speler zelfs een toffe tombola goodiebag.

Een heus spelletjes paradijs

Na afloop zal tombola een selectie maken van welke spelers door zullen gaan naar de opnames van de nieuwe reclame op dinsdag 5 april. Gedurende de opnames zullen spelers in “een heus spelletjes paradijs” spellen als bingo, minigolf en oer Hollandse spelletjes spelen maar ook schilderen. Dit is te lezen in een e-mail aan alle spelers met een tombola account.

Marc Smit, werkzaam als Country Manager Nederland bij tombola, legt uit wat we verder kunnen verwachten van de nieuwe campagne:

“Er lijkt ons niets leuker dan om onze spelers aan het woord te laten over tombola. Dit geeft het meest eerlijke beeld van hoe onze spelers tombola ervaren. Wij leren daarvan; wat doen we goed en wat kan beter? Dat willen we heel graag weten en laten zien. Lage inzet entertainment, fun met Bingo, plezier met onze chat-moderators en samen Bingo spelen is wat we graag willen laten zien. Na de introductiecampagne “wij zijn tombola” is de nieuwe campagne gericht op onze community, speelplezier, onze spelers en het entertainment dat wij bieden.”