Wild Depths immerses players in new high stakes video slot action

Pak je duikpak, want de nieuwste release van Pragmatic Play, Wild Depths, neemt spelers mee op een onderwaterreis waar duizenden levendige vissen zorgeloos ronddrijven tussen verschillende soorten koraal diep onder de zee. Bovendien kunnen Extra Spins, Wilds en Scatters winsten opleveren tot 5000X uw inzet!

Deze videoslot, uitgerust met 5 rollen en 4 rijen, biedt 40 winlijnen en een hoger dan gemiddelde RTP van 96,48%, en speelt zich af in een scenario dat vergelijkbaar is met Pixar’s film Finding Nemo uit 2003. Winnende combo’s worden geproduceerd door drie of meer identieke symbolen op aangrenzende rollen te plaatsen, te beginnen helemaal links in het nieuwe spel, dat kan worden gespeeld op pc’s, notebooks en mobiele apparaten.

Wild Depths

Schelpen en vissen

De minder betalende symbolen in het spel zijn de 10, J, Q, K en A-kaartafbeeldingen. De waarde van het op een rij zetten van vijf identieke symbolen varieert tussen 1x en 1,5x de inzet. Een rode zeester, paarse zeeschelp en groene zeeschelp zijn middelzware symbolen, en als je vijf van dezelfde kleur op een rij zet, win je tussen 2,5x en 5x je inzet. De beter betalende vissen zijn blauw, geel en oranje, en vijf identieke symbolen op een rij, betalen tussen 7,5x en 20x de inzet uit.

Houd de Bubble in de gaten om grotere vissen te vangen in Wild Depth. Deze fungeert als de Wild van het spel en verschijnt op alle rollen, behalve de eerste, en vervangt alle symbolen behalve de mossel met gigantische parel Scatter. Wilds helpen bij het voltooien van winnende winlijnen en worden geleverd met een x2-vermenigvuldiger die de combinatie waarin ze worden gevonden, vermenigvuldigt. Wanneer er twee of meer wilds verschijnen bij een overwinning, verdubbelt de vermenigvuldigingswaarde.

Gameplay-functies

Wanneer je één of meerdere wild symbolen op een rij zet, blijven ze na de winst op de rollen dankzij de Roaming Wilds feature. Bij elke opeenvolgende draai drijven ze langzaam naar de volgende plaats totdat ze wegdrijven. Zoals eerder vermeld, komt de Scatter in de vorm van een mossel met een grote parel, en als je er drie in het normale spel plaatst, wordt de Extra Spins-ronde gestart, die 6, 9 of 12 extra spins bevat.

Bovendien zal het raken van drie of meer Scatters tijdens de Extra Spins-ronde resulteren in een onmiddellijke uitbetaling en heractivering van de functie, waardoor spelers vijf extra Spins extra krijgen. Tijdens Extra Spins zorgt het krijgen van een Wild-symbool ook voor een respin.

Volgens de zakelijke pers was de Chief Business Development Officer van Pragmatic Play, Yossi Barzely, van plan om Wild Depths “zo inclusief mogelijk ervaring” te creëren voor een reeks spelerstypes als een van de eerste releases van het jaar van het bedrijf.

“Het joviale onderwaterthema wordt versterkt door een rijke verzameling spannende functies, die elk de speler in staat stellen een grote vangst te doen.”

Nieuwe releases van Pragmatic Play

De nieuwe onderzeese ervaring volgt op de lancering door de multi-product content provider van extra Baccarat en Speed Baccarat tafels naast zijn live casino baccarat aanbod, evenals zijn full content contract met de Latijns-Amerikaanse operator Locosbet.

In het nieuwe jaar heeft Pragmatic Play twee nieuwe slottitels gepubliceerd, waarvan de eerste Magician’s Secret is, die eerder in januari werd uitgebracht. Beide nieuwe spellen voegen toe aan een portfolio van meer dan 200 HTML5-slots die al hits bevatten als Crystal Caverns Megaways, Smuggler’s Cove en de immens succesvolle John Hunter- en Big Bass Bonanza-series.

Het volgende project van de hardwerkende ontwikkelaar is Gold Party, dat op 20 januari uitkomt.